FREE SHIPPING BOXING BOOTS

Wednesday, February 19, 2020

TOP BOKS BOOTS

Svi veliki brendovi početi sa super priča, i Virtuos Boks je svakako nije izuzetak. Europske atletske-wear brand je osnovao talijanski-native, Donato De Martis , koji je nastavio nasleđe vještina prenošeno njegov otac, Alessandro.
Kao i mnogi Talijani u to vrijeme, Alessandro De Martiis naselili u Torinu, Italija u potrazi za boljim životom, nakon bekstva iz svog doma u južnoj Italiji tokom Drugog svjetskog rata. put Alessandro da postane profesionalni bokser postao savršen izlaz da se fokusira svoju energiju i izgraditi novi život. Danas, Donato duboko njeguje uspomene ima učenja u kutiju od svog oca, i živo se sjeća osjećaj ponosa osećao svaki put kad bi pao na cipele i rukavice njegovog oca.
U čast Alessandro zaostavštine, Donato nastavio stopama svog oca kao profesionalni borac i na kraju, kao trener na svijetu poznati 5th Street teretanom u Miami Beach, Florida , poligonu poznat po Mohammed Ali debi. Tokom svoje opsežne karijere, Donato je naučio standarde neophodne za opremu borac i krenuli da se uspostavi Virtuos Boks kao autoritet i vođa u boksu industriji. Sa svojim kontinuiranu posvećenost izvrsnosti i njegove razumijevanje da ne postoji zamjena za vrhunsku kvalitetu, Virtuos stvara autentičan i izdržljiv italijanske proizvodnje obuće i odjeće od najboljih materijala kako bi se osiguralo da ste uvijek na vrhu svojoj igri.
Baš kao što je strast i ljubav za boks da Alessandro prenosi na svog sina, Virtuos također ima za cilj da inspiriše i probuditi nove generacije boksera. Kroz stoljeća predanog izrade i znanje o sportu, nadamo se da ćemo stvoriti šampiona i pomoći im da testiraju i guraju svoje granice. Kombinirajući boks stručnost sa pravim razumijevanje današnje najbrže rastućih sport, Virtuos Boxing vam pomaže da obavljaju svoje najbolje, od zvona do zvona. Pre svega, nadamo se da kada se ubaci na našem cipele, osećate svoju moć, a istovremeno, ostvare svoje.

No comments:

Post a Comment